Erik Davidsen AS

Renovering av bad eller våtrom

Vurderer du å totalrenovere badet?

Vurderer du renovering av bad og våtrom?

I Erik Davidsen samarbeider vi med flere dyktige, kvalifiserte og seriøse håndverkere. Slik kan vi ta på oss både større og mindre prosjekter ut fra ditt behov.

Vi har lang erfaring med å bygge og renovere baderom og styrer hele prosessen. Vi hjelper deg med å finne en løsning etter dine behov. Velger du å totalrenovere, så fjernes eksisterende bad og man starter med blanke ark. Har man et relativt nytt bad med god standard, så kan løsningen være overflateoppussing.

Eksempler på overflateoppussing:
– Nye fliser til badet
– Baderomsplater
– Maling av vegger og tak
– Bytte ut baderomsplater
– Nytt inventar til baderommet

Vurderer du å totalrenovere badet?

Å totalrenovere betyr å rive alt helt inn til stenderverket. Alle overflater, gulv, elektriske rør og vannrør, tas ut. Rommet strippes helt ned, før det deretter bygges opp igjen.

De fleste velger å totalrenovere badet fremfor å «bare» pusse det opp. Grunnen er forholdsvis enkel: Oppussing er i størst grad en oppgradering av utseendet til badet. Å bytte badets fliser, dusj, toalett og innredning er imidlertid ikke synonymt med forlenget levealder. Det er derfor viktig at du får en kvalifisert person på befaring i forkant, som kan ta en titt og gi deg veiledning før du tar valget.

Vi er din rørlegger i Rygge og Moss